Zoover Award

Zoover Award

Apentrots zijn Mark en Jeannette van der Ploeg-Verdijsseldonk uit Son en Breugel met de Zilveren Award 2015 die is toegekend door Zoover voor hun Domaine La Bergerie La Charrue. Op basis van beoordelingen door vakantiegasten scoorde hun verbouwde wijnboerderij uit 1875 met vakantieappartementen tussen de wijnvelden in de Languedoc in Zuid Frankrijk met het rapportcijfer 8,6 uitzonderlijk goed.

Zoover is de grootste onafhankelijke beoordelingssite van de Benelux en de Zoover Awards zijn al jaren op rij de belangrijkste publieksprijzen voor accommodaties in Europese vakantielanden. Dit jaar zijn voor het eerst ook Awards uitgereikt in kleinere categorieën zoals vakantiehuizen, villa’s en kastelen, waardoor ook La Charrue (vertaling: de Ploeg) in aanmerking kwam voor de felbegeerde onderscheiding.

Mark en Jeannette vertrokken in 2002 met hun kinderen uit de Gentiaan naar de Languedoc om aan hun tweede leven in Frankrijk te beginnen. Na een jaar verbouwen kon vlag uit bij hun “hébergement” met zeven authentieke appartementen rondom een court en een zwembad omringd door wijnranken. Vele gezinnen uit diverse landen, waaronder ook een vaste schare vrienden en bekenden uit Son & Breugel vonden hun weg naar Colombiers, nabij Katarenstad Béziers. Voor veel gasten is de combinatie van een plek onder de Franse zon in combinatie met de Brabantse gezelligheid en gastvrijheid een reden om vaker terug te komen. Jeannette en Mark zorgen wekelijks voor een BBQ-avond en wijzen de weg naar de lokale wijnboer, de stranden aan de Middellandse Zee, de brocantes, de golfbaan en tal van bezienswaardigheden.

Mark en Jeannette zijn zeer in hun nopjes met de Zilveren Zoover Award die de waardering van hun vakantieklanten vertegenwoordigt. Mark: “En die is en blijft doorslaggevend”, zegt Mark. Jeannette vult aan: “De publieksprijs is een mooie bekroning op een dozijn vakantieseizoenen en uiteraard ook een extra aanbeveling.”